Over mij

Ik help je graag als je vast bent gelopen en meer bezig bent met over-leven in plaats van leven. Dat kan komen door grote veranderingen in je leven, waardoor je moeilijk een nieuw evenwicht kunt vinden. Maar je kunt ook lusteloos of gespannen zijn met of zonder duidelijke redenen.

Samen met jou creëer ik overzicht en inzicht in je huidige situatie – thuis, maar ook op je werk. Zo ontstaat meer helderheid en begrip, zie je wat je kunt beïnvloeden en wat niet en wat je keuzemogelijkheden zijn. Dat stelt je in staat zelf het stuur in handen te nemen en jouw leven te leiden.

Kleine psychologenpraktijk

De afgelopen jaren werkte ik als psycholoog in een kleine praktijk. Daar heb ik veel ervaring op kunnen doen en tegenwoordig is mijn droom van een eigen praktijk nu realiteit geworden. Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. Naast mijn psychologenpraktijk lees ik vooral veel en daarnaast geef ik graag lezingen.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.